Posts

Showing posts from November, 2015

"Wawa ank murid kesayangan cikgu"

Before korang baca, pastikan korang bkn dlm keadaan mengantok sebab post ni agak panjang and bosan maybe. So as'salam, hope dpt baca apa yg aku tulis psai cikgu aku.

Ayat ni selalu kwn2 aku kata kat aku, dri sekolah convent sampai aku sambung belajar f6 kejap dkat st.mark. aku tak rasa pun benda ni betul sebab cikgu treat semua sama je, tkdk beza pun.. Memang aku mengaku aku lebih suka bercerita dgn cikgu sebab ntah la memang dri dulu, msalah yg kwn2 aku tk boleh tau, aku cerita dkat cikgu and kaunseling sbb aku rasa selesa dan diorang lebih matang boleh bg pendapat. Part rapat dgn cikgu tu memang la sbb aku selesa dgn cikgu lgipun diorang yg tkmau buat mcm aku. Aku tau ada yg cakap aku suka bodek cikgu, aku persetankan sebab bodek utk apa? Aku tk buat keja, ckgu mrah la dh salah aku. Markah exam? Tkdk maknanya cikgu nak naikkan kalau aku baik dgn dia so wht the point yg aku bodek ckgu kan. Aku rapat dgn cikgu sbb aku suka cikgu tu, dah selesa mcm diorang semua la, dh selesa dgn s…

A New Starter

So based on the title, maybe you guys know wht i mean right. I've deleted all my older post bcs it too funny for me, im too childish tht time. Im here again after took a long time break bcs i want to share wht my new life begin. Now im more mature than before so dont worry. I wont post annoying things again. I will update again. Bye.