Posts

Showing posts from April, 2016

Kuat

Okay harini merupakan hari terakhir aku dekat universiti utk sem ni. sekejap ja rasanya.. mcm baru ja berkenalan dgn kwn2 tiba tiba nak cuti sem dah. okay stop, topik aku kali ni bkan psai ni actually, but berkenaan bnda lain.

Aku taktau apa masalah aku sebenarnya tapi firasat aku kuat mengatakan yg dia tak suka aku sekarang. i dont even know why but tht wht my heart strongly said it. i can say tht dia memang nak elak dari jumpa aku, yes if aku ada salah dgn dia boleh je bgtau semua tu lgipun aku bkn nk menyusahkan dia, just mnta tlong benda kecik je but still dia ada alasan dia yg membuatkan hati aku agk terasa. hmm

Yang aku tau sekarang, aku kena kuat sebab ni bkn pertama kali aku kena mcm ni. dah byk kali kena mcm ni so wht i have to do is busykan diri aku dgn benda lain supaya aku tak pikirkan benda ni sgt. sakit hati weh kalau pikir2 kan benda mcm ni. aku pun manusia, ada jgk perasan terasa, sedih, marah dan sebagainya tapi apa boleh aku buat? diam dan pendam je la apa aku rasa s…

Dah Nak Habis Sem

1A-01-04
Okay, lama juga aku tak post apa2. busy dah satu hal, satu lagi takde mood nak menaip, hahaha. okay, topik aku kali ni mcm sedih sikit sebab aku nak habis sem dah :(

    Rasa mcm kejap jaaa sem ni, mcm baru kenal semua. Hal yang aku takut bila cuti sem yang pastinya lepas ni, bilik pasti baru and the most is penghuni pun lain, aku dah rasa roomate aku sekarang is the best even kadang2 ada terasa hati but that normal right? aku takut hubungan kami satu batch sekarang tergantung mcm tu saja sebab sekarang kami di satu aras yang sama so memang i can say that we close sebab study semua sama2. ku dapat bayang kalau nanti dah duduk lain aras or blok, takde maknanya nak rapat mcm sekarang, berani kerat jari la sebab perempuan ni dia akan rapat dengan orang yang dia selalu jumpa jaa, sama mcm aku but aku bkn jenis cepat lupa kawan yang lama bcs for me all of them my friend yang pernah ada saat aku down and advice aku. roomate pulak? yes itulah yang paling aku takut sebab roomate aku…