Posts

Showing posts from September, 2016

Sekali lagi

Disebabkan harini aku byk benda berlaku dkat aku, salah satimya aku nk tulis sekarang. Tajuk kali ni sekali lagi which mean aku terasa hati sekali lagi

Harini kami ada lawatan pegi rumah knk2 and rumah org tua so kami dibahagikan group tauu, dlm group aku ada la kwn2 aku 4 org. Yg lain tu smua okay tau tak but yg sorg pakai spec mata ni aku menyirap sgt dgn dia, dia igt aku kayu kut tkdk perasaan main cakap ikut sedap mulut dia ja. One of the moment bila aku nk duduk mkn dgn budak2, aku nmpak tempat tu kosong and tkdk pun bekas mknan tauu. Aku otw nk dduk dia ckap "eh kau tepi la bdak tu punya" dlm nada yg tinggi mcm marah org and bg aku kasaq sbb sampai ada sorang budak kecik ni cakap "akak, tak baik la cakap mcm tu dkat kakak tu" so bg hampa la is that a proper way utk bgtau aku yg tmpat tu dh ada org? Aku tktau la apa masalah dia, national player, pndai but manners kelaut, aku perati ja dia dri dulu, psai tmpat duduk pun dia nak keras kepala jgk smpai aku trpksa…

Crush

First of all, hai lama tk tulis sbb busy and byk problem dtg satu demi satu so this time kita start topic kita dgn tajuk crush.

As everyone tau kan crush means apa, right? Same goes to me, aku ada seorg crush. Jujur aku cakap aku minat dia sejak pertama kali aku tgok dia, dari sem 1 but i keep my feeling sbb kalau dia dpt tahu ofcosh dia akn jauhkan diri dia dari aku and aku tknk benda tu jadi so i keep it until one day, ada seorang hamba Allah ni, dia kwn kpd ex-roomate aku, aku dpt tahu dia minat crush aku, idk why aku rasa mcm geram pdhal kan dia dh ada awek kut but terhegeh-hegeh nak dkat NS (crush aku) aku ni, aduh menyirap la aku. Okay la jujur aku cakap aku lebih suka tgok dia sorang2 mcm skrang drpd dia dgn org lain and at least kalau dia nk ada org lain pun biar la lelaki, sbb itu mmang lumrah semua org termasuk aku (msti hampa pelik dgn aku kan) aku cuma harap dia tolak and takkan pergi dkat detu sbb aku rasa mcm tk sggup nk tgok, aduh tktau la nk cakap sakit hati ada kecewa…