Posts

Showing posts from September, 2016

Sekali lagi

Disebabkan harini aku byk benda berlaku dkat aku, salah satimya aku nk tulis sekarang. Tajuk kali ni sekali lagi which mean aku terasa hati sekali lagi

Harini kami ada lawatan pegi rumah knk2 and rumah org tua so kami dibahagikan group tauu, dlm group aku ada la kwn2 aku 4 org. Yg lain tu smua okay tau tak but yg sorg pakai spec mata ni aku menyirap sgt dgn dia, dia igt aku kayu kut tkdk perasaan main cakap ikut sedap mulut dia ja. One of the moment bila aku nk duduk mkn dgn budak2, aku nmpak tempat tu kosong and tkdk pun bekas mknan tauu. Aku otw nk dduk dia ckap "eh kau tepi la bdak tu punya" dlm nada yg tinggi mcm marah org and bg aku kasaq sbb sampai ada sorang budak kecik ni cakap "akak, tak baik la cakap mcm tu dkat kakak tu" so bg hampa la is that a proper way utk bgtau aku yg tmpat tu dh ada org? Aku tktau la apa masalah dia, national player, pndai but manners kelaut, aku perati ja dia dri dulu, psai tmpat duduk pun dia nak keras kepala jgk smpai aku trpksa…